Hvem kan dog leve som veganer?!

Hvem kan dog leve som veganer?!

 

Hej kære læser!

I dette blogindlæg vil jeg fortælle lidt om mig selv og hvorfor jeg blev veganer! 

 

Hvorfor blev jeg veganer?

Jeg blev veganer, da jeg altid har interesseret mig for sundhed og træning, herudover har jeg aldrig kunne lide mørkt kød og fik det også dårligt af kylling og fisk, men troede bare det var normalt. Men har fundet ud af at jeg har det meget bedre som veganer.

Hvad vil det sige at være en veganer?

Som veganer spiser du ikke nogle animalske produkter og herudover prøver jeg så vidt muligt at undgå produkter der er blevet behandlede og selvfølgelig foretrækker jeg økologi!

Er det ikke vildt dyrt og kedeligt at være veganer?

Nej. Jeg spiser rigtig meget frugt og grøntsager, ris, pasta, brød, kartofler, nødder, frø osv. Og der er helt vildt mange muligheder!! Jeg blev selv meget overrasket da jeg blev veganer.

Får du nok protein?

Trust me. Der er proteiner i alle grøntsager og du får mere protein ud af 100 gram brocolli end af 100 gram kylling. Og ved at få proteiner ud af friske grøntsager der ikke er blevet behandlet på nogle måder, så forkæler du virkelig din krop! Hvis du spiser det igennem kød, skal din krop på overarbejde og igennem det her stykke kød før den når ind til den lille mængde protein.

Her er nogle billeder jeg har taget, bare en lille smagsprøve af hvordan nogle af mine hverdage ser ud i form af måltider/snacks. – Jeg spiser omkring 2500 til 3000 kcal om dagen. Og er slankere end da jeg levede på 1200-2000 om dagen. 

 

 Skærmbillede 2015-01-15 kl. 16.04.13

Skærmbillede 2015-01-15 kl. 16.04.22

Skærmbillede 2015-01-15 kl. 16.03.46

VEGAN

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvem kan dog leve som veganer?!