Day 2! Detox kur!

Vegansk brunch med “røræg”

Brunch time!

Ja, som du kan læse, så har jeg lavet brunch. Jeg har fastet i to og en halv dag, hvor jeg kun har drukket juice, men nu gad jeg ikke mere.. Synes også min krop har fået renset godt ud, og det var trods alt mit første forsøg, så synes det er okay. Kan detoxe i længere tid en anden god gang.

De to en halv dage, jeg har fastet med juice, skulle selvfølgelig fejres med en lækker omgang brunch.

Som erstatning for røræg, har jeg brugt tofu. Jeg har aldrig brudt mig særlig meget om tofu, men med idt krydderier og blandet med tomater, champignon og rødløg, så smagte det nu meget godt, og det er desuden fyldt med proteiner.

Hvis man vil lave den helt store brunch, kan man evt. købe soya youghurt med nogle bær, samt skære noget mere frugt.

Nå, men på mine to en halv dage på detox kur, har jeg tabt to kilo og mistet 2 cm omkring taljen. Så det er vel ok.

God dag derude <3

Skærmbillede 2015-01-20 kl. 14.01.54

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Day 2! Detox kur!